top of page

Ferien er slut :-(


Så er sommerferien slut - ja det er faktisk 3 uger siden vi kom hjem og jeg har mega svært ved at vænne mig til hverdagens trivielle gøremål igen. Vi havde en fantastisk ferie - ikke mindst fordi vi igen havde begge vores drenge med på ferie :-)

Årets togt gik af følgende rute og med stop følgende steder Crotone - Ciró - Leuca - Othonoi - Korfu (Kalami) - Korfu (Gouvia) - Korfu (Corfu) - Paxos (Lakka) - Anti Paxos (voutoumi) - Korfu (Corfu) - Othonoi - Leuca - Crotone.

En vidunderlig tur skønt vejr og med alt lige fra havblik og til stærk kuling. Båden bjergede sig fint og vi gik for fulde sejl op til ca. 11 m/s, hvorefter vi for komfortens og materiellets skyld begyndte at rebe.

Ved gennemgangen af båden inden søsætning fik vi konstateret, at batteriet til bowthrusteren åbenbart havde tabt pusten så dette måtte udskiftes til et nyt, og undervejs gav det elektriske ankerspil ligeledes op og måtte til rep. i Gouvia, hvor det blev på 1 dag blev repareret, renset og isat nye kul og lejer., så nu spiller det igen.

Den næste store investering bliver en fast bimini over cockpittet og styrepladsen, for på en 16 timers sejlads bliver man stegt i solen - det er utroligt så få skyggefulde steder der er på en båd - og dette på trods af at vi naturligvis kunne slå autopiloten til og "nøjes" med at holde udkik.


Seneste indlæg
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page